Kukkakeskus Kauppi

Yksilöllistä morsiussidontaa

Hääpäivä on yksi elämän kohokohdista, joten morsiussidonta kannattaa antaa ammattilaisen käsiin. Someron Kukkakeskuksen kautta saat taidokkaasti sidotut, uniikit ja tyylikkäät morsiuskimput sekä muut hääjuhlan kukka-asetelmat.

Morsiussidonta, Hääkukat, Hääkimput, Häiden kukka-asetelmat, Hääkukka, Rintakukka, Hiuskukkakoriste, Rannekukka, Häiden juhlatilat kukka-asetelmat, Kukka-asetelmat häihin, Somero, Hääkukat Somero, Morsiussidonta somero, morsiuskimppu somero

Kukka-asetelmat

Hääpäivän tärkein kukka-asetelma ja huomion keskipiste on tietenkin morsiuskimppu, mutta myös muilla hääjuhlan kukilla on tärkeä merkitys juhlan ilmeelle. Toteutamme kaikenkokoiset ja -tyyliset kukka-asetelmat esimerkiksi pöytiin ja muualle juhlatilaan, morsiamen hiuksiin, morsiusneitojen ranteisiin ja bestmanin rintapieleen.

Varaa suunnittelu

Kukat ovat tärkeä osa hääjuhlaa, ja niin morsiuskimpun kuin muiden hääkukkien on istuttava saumattomasti juhlien tyyliin ja ilmeiseen. Varaa aika floristeiltamme hääkukkien suunnitteluun ja kerro meille visiostasi ja toiveistasi kukkien suhteen. Kukkien lähtökohtana on aina morsiusparin näkemys.